Bestil vinsmagning med hygge, samvær og god vin

Altid glade og tilfredse kunder

Vinsmagning

Står du og skal holde fest og mangler et godt tilbud på kvalitetsvin, så kontakt mig endelig, så finder vi sammen en super vin og en super pris, og du vil med stolthed kunne servere en smags oplevelse for dine gæster.
Husk at de flasker I ikke får drukket, kan I levere tilbage i intakt emballage, og få pengene retur.

Hygge, samvær og god vin

Ønsker du at holde en vinsmagnings aften, hvor hygge, samvær og god vin vil være grundelementerne, så grib fat i tastaturet og skriv en mail til mig herunder i kontakt formularen, så laver vi sammen en aften hvor i vil få mulighed for, at smage på særdeles gode rødvine, hvidvine, Riesling, Rosevine eller Champagne. Det eneste du skal gøre, er at kontakte mig for et tilbud. Jeg vil dog benytte lejligheden til at fortælle lidt omkring vinen, hvor kommer vinen fra, og hvem har lavet vinen mm. Ellers vil vi sammen aftale hvad du/i gerne vil have ud af sådan en aften.

Jeg vil dele områderne op, således at jeg har fokus på et land afgangen, og nogle forskellige områder indenfor det enkelte land. Lige nu er fokusområdet Spanien. Spanien har udviklet sig til, at blive et af de førende vinlande i Europa. Danskerne er blevet vilde med vin fra Spanien, og det betyder at Spanien er det tredje mest sælgende vinland herhjemme, kun overgået af Frankrig og selvfølgelig Italien som topper med sine 19 %. Der er sket meget siden 1980`erne hvor vinene var meget tunge. Produktionen er blevet modeniseret og Producenterne i Spanien er blevet utrolig dygtige til at ramme en god kraftig smag. Der er mange dansker som elsker en vin, hvor duften, farven og smagen er intakt, og man længe efter stadigvæk kan fornemme eftersmagen.

Derfor har jeg valgt at vi starter med vine fra Spanien. Her kan bl.a. nævnes vine fra Ribera del duero, Sardon, Rioja og mange flere spændende områder.

Det kan være at i allerede har en etableret rødvins klub, hvor i mødes engang i måneden, eller det kan være i er nogle gode venner som synes det kunne være sjovt at udvide jeres kendskab, til nye områder som i ikke har prøvet før. Det kan også være et sjovt indslag til en fødselsdag e.l., hvor hovedpersonen allerede har et godt kendskab til vin i forvejen, og i ønsker at afholde en blindsmagnings test. Det er som sagt kun fantasien der sætter grænserne.

Det vigtigste i denne vin verden er, hvordan du synes vinen smager, og ikke hvordan andre synes den skal smage.

Praktisk info

Få et uforpligtende tilbud på vinsmagning

Kunne du tænke dig en vinsmagning sammen med vennerne, kollegaerne mm. Udfyld formularen, så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud.
Derfor skal du vælge mig som din vinhandler
bottleCreated with Sketch.
Jeg er vinekspert

Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Fragt KUN 39,-

Altid fast lav fragt på kun 39,- direkte til nærmeste Pakkeshop.

pokalCreated with Sketch.
Bedst til prisen

Spar op til 70 % ift. andre danske webshops og butikker.

Levering til døren

Få leveret dine vin direkte til din privatadresse.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Valgfri adresse

Få leveret dagens vin til valgfri adresse.

Hele tiden nye vine

Kontakt mig gerne, hvis du har en forespørgsel på specielle vine

free-commercial-labelCreated with Sketch.
Få fri fragt!

Jeg giver fragten ved køb af 12 flasker eller 2.500 kr.

Personlig service

Når du har brug for hjælp står jeg altid 100% til rådighed med rådgivning.

Din kurv
Få GRATIS fragt ved køb af min. 12 flasker
Køb min. 12 flasker eller for 2.500,- og få gratis fragt. Bestiller du inden kl.14, sender jeg din ordre samme dag.