-25%

Vinsmagning hjemme i stuen

DKK 375,00

Vi gentager succes fra sidst, og tager til et af Italiens bedste vingårde. Villa Antinori, som producere nogle vidunderlige vine. Det er absolut topklasse og meget eftertragtet. Det kommer til at foregå Fredag d. 29/5 kl 20.00 på Trollevins Facebookside. Som noget helt nyt, har jeg inviteret min guitar makker, og Jeg garantere en hyggelig og sjov aften, med masser af live musik, hvor du har mulighed for at ønske dit ynglings nummer. Jeg vil glæde mig til at se jer, og give jer en anderledes aften her i disse corona tider.
Vi skal smage Tysk riesling fra Peter Bott – Villa Antinori Italiensk hvidvin, Bianco – Villa Antinori Peppoli

På lager

DKK 375,00
Kategorier: ,

Beskrivelse

Jeg har sammensat en lækker vinpakke, som bliver sendt direkte hjem til dig

Du får:
👉 3 vine
👉 vin skema til bedømmelse
👉 fri fragt. Du skal indtaste ( vinsmagning ) i rabatkode feltet lige inden du betaler.
Herefter vælger du afhentning lokalt. Vinen bliver så leveret hjemme på din adresse.
👉 bestil senest mandag d 26/5-20 så er vi sikre på at vinen når frem. 🚚


Peter Bott riesling fra Tyskland

Den er let-drikkelig, frisk og egner sig godt til mad. Jeg vil selv åbne denne vin hjemme hos mig, når der kommer gæster og vi skal nyde et lille glas. Jeg får selv noter af en lækker sødme, frisk frugtsmag, over i tropiske frugter. Der er en flot balance og smagen er intens, med en super fin finish

Du møder en dejlig frisk smag, som oser af friske blomster, citrus frugter fersken og abrikos. Denne Riesling er tør, men har samtidig en sødme over den lange eftersmag. Jeg garantere dig at der er rigeligt, men jeg vil anbefale dig at købe en kasse, da denne vin helt sikkert vil falde i din smag.

Bianco fra Villa Antinori Italien

En særdeles frisk og lækker hvidvin fra det berømte hus Villa Antinori. Over 26 generationer har Villa Antinori eksisteret, og det betyder at kvaliteten er helt formidabelt. Denne hvidvin byder på en smag af friske blomster, frugt agtige og elegant eftersmag som er vedvarende.

Netop dette er kendetegnende ved denne vin. Etiketten er stort set den samme, som dengang i 1931 da denne vin blev produceret for første gang.

Vi skal langt tilbage for at finde ud af, hvornår vinhuset startede. Faktisk hele 26 generationer. Siden 1385 har familien Antinori produceret vin i særdeles verdensklasse. Det spænder bredt lige fra Chianti classico, super toscaner og selvfølgelig deres meget omtalte Tignanello.

Hos Trollevin har jeg udvalgt nogle få, som på hver deres måde oser af kvalitet. Vingården er efterhånden i mange forskellige områder i Italien, og de stræber konstant efter at være de bedste, og producere vin der altid dufter og smager som en drøm. Når du køber eller ser en flaske med Antinoris navn på, er det den bedste garanti for at få et produkt i absolut verdensklasse.

Peppoli fra Villa Antinori Italien

Top vinhus fra Italien som hvert år opnår en meget høj kvalitet og deres vine er som regel revet væk fra hylderne. Anmeldere verden over, giver altid gode og høje anmeldelser. Vine fra Villa Antinori er stort set solgt inden det kommer på markedet, og derfor er det også exceptionelt at jeg har fået fat i denne vin. Hvis du aldrig før har prøvet vin fra dette hus, vil jeg klart anbefale dig, at prøve det nu. Den scorer 3,8 på vivino, og ligger med en gennemsnits pris på 159 kr.
Ligeledes scorer den 92 point hos James suckling, og 90 point hos Wine spectator.

Vi skal langt tilbage for at finde ud af, hvornår vinhuset startede. Faktisk hele 26 generationer. Siden 1385 har familien Antinori produceret vin i særdeles verdensklasse. Det spænder bredt lige fra Chianti classico, super toscaner og selvfølgelig deres meget omtalte Tignanello. Hos Trollevin har jeg udvalgt nogle få, som på hver deres måde oser af kvalitet. Vingården er efterhånden i mange forskellige områder i Italien, og de stræber konstant efter at være de bedste, og producere vin der altid dufter og smager som en drøm. Når du køber eller ser en flaske med Antinoris navn på, er det den bedste garanti for at få et produkt i absolut verdensklasse.

Vinen lagrer sammen med de øvrige druesorter sangiovese (90%) merlot og syrah (10%) i 9 måneder. De lagrer på slovensk eg, som er en meget stor del af chianti. De store egfade hjælper vinen med at bibeholde den frugtige karakter, hvorimod de sidste 10% lagrer på små barriques som er med til at give vinen mere kant og karakter.

Rigtig god chianti som er blød, rund med god balance. En dejlig frisk smag af kirsebær, røde bær, vanilje med en smule fadpræg, læder som spiller godt sammen. En lækker lang afbalanceret finish.

Yderligere information

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vinsmagning hjemme i stuen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.