Altid glade og tilfredse kunder
Altid glade og tilfredse kunder

Ribera Del Dueuro pakken 2016

En oplevelses nytårspakke. Stort set alle PSI 2016 er væk, derfor syntes jeg, at det kunne være sjovt at kombinere vinene sammen. Peter Sisseck startede hans karriere hos Hacienda Monasterio, og fik sit store gennembrud med pingus, og senere Flor de Pingus, og sidst men ikke mindst PSI. Både PSI og Hacienda er vine fra 2016, et fremragende år i Spanien. Dette er pakken til den kvalitetsbevidste vinnørd, som gerne vil have fuld valuta årets sidste aften.
Der er kun 4 pakker.
Her er vin nok til 3 par

DKK 1.800,00 DKK 1.599,00

På lager

wall-clockCreated with Sketch.
Bestil inden kl.14

Bestil denne vin inden kl. 14 og jeg sender i dag

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Hurtig levering

Vi leverer denne vin inden for 1-5 hverdage

free-commercial-labelCreated with Sketch.
Fri fragt v/12 flasker

Køber du under 12 flasker er fragten kun 39,-

Om denne vin

PSI 2016

Peter Sisseck er efterhånden den bedste vinmager i Spanien, og er hvert år med i toppen. PSI er producerede på over 30 års gamle vinstokke, og dyrkes på den lille vingård domino de pingus. En meget anerkendt og efterspurgt vin fra mesteren i Spanien.
PSI 2016 har jeg taget med i denne helt specielle nytårspakke, hvor der er kræset for kvalitet, smag og oplevelse. Den bedste vin i området, nogle vil også mene i hele Spanien. Den er et perfekt match til nytårs menuen. De fleste dansker spiser nemlig godt, for at slutte året af på bedste vis.

Det er en super skøn duft der møder din næse. Du møder en afbalanceret duft af mørke bær, videre over i tobak og vanilje. En sand genkendelses duft af Ribera Del Dueuro, som man nyder godt af utrolig længe. Dette er for mig en personlig oplevelse, som gør en, nysgerrig efter mere. Smagen har tilpas med fylde, med en velbalanceret mængde af syre og tanniner. Du vil med fordel hælde den på karaffel og lade den stå 1 time før du servere den. Vinen har brug for at ånde.

Hacienda Monasterio 2016

Danske Peter Sisseck startede hans karrierer her i denne vinproduktion, og var med til at forvandle produktionen om til, at være biodynamisk. Selve huset Monasterio er i dag meget anerkendt for det vin de producere, og høster høje point hos vinanmeldere. Mange mener, at Hacienda Monasterio er et af de bedste vine i Ribera Del Dueuro området.

Det er et utroligt lavt høstudbytte ca. det halve af Bordeaux 1 cru`er. Der produceres årligt ca. 14.000 kasser vin på Monasterio, det svarer ca. til 21 hl/ha. Ligesom jeg før har skrevet om kvalitet indenfor vin, så gennemsyrer denne produktion af kvalitet, og det er kun det bedste af det bedste der udvælges til den endelige blanding. Når produktionen er færdig, forbliver en stor del af vinen tilbage i presseresterne, og der anvendes kun ca. 5 % til den endelig produktion.

Det lave udbytte skyldes bl.a. at jordforholdene er meget kritiske. Det begrænser mængden af vand og nærringsforsyninger. Alle planterne plantes derfor med meget stor afstand, som gør det muligt, at forsyne de tilbagestående planter, med den mængde forsyninger de behøver, for at kunne lave vin på så højt et niveau.

Hacienda fremstår som en meget flot rubinrød vin, med en velkendende Ribera Del Dueuro duft af kaffe, lakrids, bær og mynthe. Smagen er fyldig, med gode tanniner, og en blød afrundethed som giver den struktur og en lækker finish. Robert Parker gav årgang 2015 – 95 point
Du bør hælde denne vin på karaffel ca. 1 time før servering, så den kan ånde og åbne sig endnu mere.

 

 

Specifikationer

Yderligere information

Vægt 18 kg
Årgang

Alkohol

,

Bør nydes ved

16-17 Grader

Drue

Land

Område

Ribera Del Dueuro

Passer til

, , , , ,

Vintype

Beskrivelse

PSI 2016

Peter Sisseck er efterhånden den bedste vinmager i Spanien, og er hvert år med i toppen. PSI er producerede på over 30 års gamle vinstokke, og dyrkes på den lille vingård domino de pingus. En meget anerkendt og efterspurgt vin fra mesteren i Spanien.
PSI 2016 har jeg taget med i denne helt specielle nytårspakke, hvor der er kræset for kvalitet, smag og oplevelse. Den bedste vin i området, nogle vil også mene i hele Spanien. Den er et perfekt match til nytårs menuen. De fleste dansker spiser nemlig godt, for at slutte året af på bedste vis.

Det er en super skøn duft der møder din næse. Du møder en afbalanceret duft af mørke bær, videre over i tobak og vanilje. En sand genkendelses duft af Ribera Del Dueuro, som man nyder godt af utrolig længe. Dette er for mig en personlig oplevelse, som gør en, nysgerrig efter mere. Smagen har tilpas med fylde, med en velbalanceret mængde af syre og tanniner. Du vil med fordel hælde den på karaffel og lade den stå 1 time før du servere den. Vinen har brug for at ånde.

Hacienda Monasterio 2016

Danske Peter Sisseck startede hans karrierer her i denne vinproduktion, og var med til at forvandle produktionen om til, at være biodynamisk. Selve huset Monasterio er i dag meget anerkendt for det vin de producere, og høster høje point hos vinanmeldere. Mange mener, at Hacienda Monasterio er et af de bedste vine i Ribera Del Dueuro området.

Det er et utroligt lavt høstudbytte ca. det halve af Bordeaux 1 cru`er. Der produceres årligt ca. 14.000 kasser vin på Monasterio, det svarer ca. til 21 hl/ha. Ligesom jeg før har skrevet om kvalitet indenfor vin, så gennemsyrer denne produktion af kvalitet, og det er kun det bedste af det bedste der udvælges til den endelige blanding. Når produktionen er færdig, forbliver en stor del af vinen tilbage i presseresterne, og der anvendes kun ca. 5 % til den endelig produktion.

Det lave udbytte skyldes bl.a. at jordforholdene er meget kritiske. Det begrænser mængden af vand og nærringsforsyninger. Alle planterne plantes derfor med meget stor afstand, som gør det muligt, at forsyne de tilbagestående planter, med den mængde forsyninger de behøver, for at kunne lave vin på så højt et niveau.

Hacienda fremstår som en meget flot rubinrød vin, med en velkendende Ribera Del Dueuro duft af kaffe, lakrids, bær og mynthe. Smagen er fyldig, med gode tanniner, og en blød afrundethed som giver den struktur og en lækker finish. Robert Parker gav årgang 2015 – 95 point
Du bør hælde denne vin på karaffel ca. 1 time før servering, så den kan ånde og åbne sig endnu mere.

 

 

Yderligere information

Vægt 18 kg
Årgang

Alkohol

,

Bør nydes ved

16-17 Grader

Drue

Land

Område

Ribera Del Dueuro

Passer til

, , , , ,

Vintype

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ribera Del Dueuro pakken 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Andre interessante vine lige nu
Din kurv

Trollevin.dk
Nørretanderupvej 19H
7400 Herning

Telefon: 2667 0020
Email: info@trollevin.dk

Få GRATIS fragt ved køb af min. 12 flasker
Køb min. 12 flasker eller for 2.500,- og få gratis fragt. Bestiller du inden kl.14, sender jeg din ordre samme dag.