Alt fra helt almindelige hverdags vine, til kvalitetsbevidste vine

Altid glade og tilfredse kunder

Så enkelt er det

Trollevin kom til verden i slutningen af 2018 netop for at give dig en oplevelse og samtidig muligheden for at nyde kvalitetsbevidste vine. 

Det betyder rent praktisk, at jeg står for indkøb og den praktiske del, og du har fornøjelsen af, at kunne nyde særdeles god vin. Nogle gange bliver jeg tilbudt at opkøbe et restparti af kvalitetsvine, som gør det muligt, at sælge dem til en meget fordelsagtig pris. Her vil princippet “først til mølle” gøre sig gældende.

Du kommer til at se mange forskellige vine, alt fra helt almindelige hverdags vine, til kvalitetsbevidste vine og selvfølgelig over i de helt store ”dyre” vine, som mange anser for samleobjekter, og derfor vil der altid være meget stor efterspørgsel på disse vine, simpelthen fordi mængden af vin som kommer forbrugeren til gode, vil være meget begrænset.

Lad mig skaffe din ønskede vin hjem

Hvis du skulle gå rundt med tanken om at få fat i en speciel vin, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, for at høre om det vil være muligt at skaffe denne vin hjem. Jeg elsker når noget er ligetil og simpelt. Derfor ønsker jeg at gøre svære og komplicerede valg nemmere for dig, og derfor er visionen klar.

Det skal være nemt, overskueligt og tilfredsstillende på engang.

Derfor arbejder jeg som rådgiver, pakkeri medarbejder, administrations medarbejder, direktør og ejer på en og samme gang. Det gør jeg af den simple årsag, at jeg ved at der skal være styr på tingene, og alle detaljerne skal være på plads, for at kunne lykkedes med at drive en vellykket forretning. Derfor arbejder jeg hver eneste dag på, at kunne leve op til disse forventninger, for på den måde, at kunne tilbyde dig personlig service, da jeg anser den personlige relation som værende kernen til netværket hvor forretningen skabes. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for noget hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sidder klar til at hjælpe dig. Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.
Derfor skal du vælge mig som din vinhandler
bottleCreated with Sketch.
Jeg er vinekspert

Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Fragt KUN 39,-

Altid fast lav fragt på kun 39,- direkte til nærmeste Pakkeshop.

pokalCreated with Sketch.
Bedst til prisen

Spar op til 70 % ift. andre danske webshops og butikker.

Levering til døren

Få leveret dine vin direkte til din privatadresse.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Valgfri adresse

Få leveret dagens vin til valgfri adresse.

Hele tiden nye vine

Kontakt mig gerne, hvis du har en forespørgsel på specielle vine

free-commercial-labelCreated with Sketch.
Få fri fragt!

Jeg giver fragten ved køb af 12 flasker eller 2.500 kr.

Personlig service

Når du har brug for hjælp står jeg altid 100% til rådighed med rådgivning.

Din kurv
Få GRATIS fragt ved køb af min. 12 flasker
Køb min. 12 flasker eller for 2.500,- og få gratis fragt. Bestiller du inden kl.14, sender jeg din ordre samme dag.