Shop dine ordrer nemt, hurtigt og sikkert hos Trollevin.dk

Altid glade og tilfredse kunder

Privatlivspolitik & cookies

Jeg behandler almindelige persondata og har derfor udarbejdet en persondatapolitik, der fortæller hvordan jeg behandler persondata.

Trollevin indhenter oplysninger om brugerne på to måder. Gennem såkaldte ”cookies” og gennem bruger registrering. Ved bestilling på hjemmesiden indsamler Trollevin kundens navn, evt. firmanavn, cvr nummer, adresse, telefon nummer/ mobilt nummer samt e-mail. Disse oplysninger bliver gemt sammen med oplysninger om de ordrer som du har gennemført via Trollevin.dk. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til en tredje part, med mindre dette sker i forbindelse med omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Evt. videregivelse i sådan en situation, vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalov. Jeg opkræver betaling via betalingskort, men jeg hverken gemmer eller opsamler disse informationer.

Cookies

Vores behandling af cookie data foretages, fordi behandlingen er nødvendig for, at jeg kan varetage vores legitime interesser i at forbedre brugeroplevelsen ved brug af min hjemmeside. Cookies kan til enhver tid slettes fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Google Analytics

Jeg bruger cookies fra Google Analytics. Dette er et statistikprogram, der tillader mig at se, hvor lang tid, du bruger på Trollevin.dk, hvilke sider du besøger og hvornår, du igen forlader siden igen. Jeg kan ydermere se, hvilken browser du bruger, og hvilket operativsystem du sidder på. Cookies til Google Analytics bliver gemt i 26 måneder efter seneste besøg, hvorefter de automatisk slettes. Hvad, jeg dog ikke kan se med mine cookies, er, hvem du er, præcis hvor i landet du er fra, din IP-adresse eller andre former for personhenførbare detaljer. De oplysninger er jeg heller ikke interesserede i. Jeg holder alene statistik med Google Analytics for at forbedre min løbende udvikling af hjemmesiden, så den repræsenterer den bedste oplevelse for dig som bruger. Google får altså adgang til cookies, for at deres Analytics-tjeneste kan bearbejde data fra cookies.

Facebook Pixel

Jeg benytter også en såkaldt Facebook Pixel. Dette er en cookie, som gør det muligt at annoncere mod tidligere besøgende, som må formodes at have en interesse i den besøgte sides produkter, ydelser og emner. Altså bliver cookies også brugt til at håndtere annoncering, og da jeg bruger Facebooks annonceværktøjer og Pixel, får Facebook på den måde også adgang til cookies herfra. Facebook Pixel-cookies gemmes i 360 dage.

Jeg indsamler og opbevare dine persondata til bestemte formål. Det sker, når vi har brug for at:

  • Behandling af dit køb, og levering af vores varer eller ydelser.
  • Opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester.
  • Forbedring af mine produkter eller tjenester.
  • Tilpasning af mine kommunikation og markedsføring til dig.
  • Administration af din relation til mig.
  • Opfyldelse af lovkrav.

 

Jeg behandler kun relevante persondata om dig som har relevant og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilke typedata om dig, der er relevant for mig. Det samme gælder omfanget af de persondata, jeg bruger. Jeg bruger fx ikke flere data, end dem jeg har brug for, til det konkrete formål.

Jeg sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til, min indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Jeg indhenter dit samtykke inden jeg behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre jeg har et lovligt grundlag for at indhente dem. Jeg vil i den forbindelse oplyse dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesser i at behandle dine persondata. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage, ved at henvende dig til mig. Brug derfor kontaktoplysningerne ovenfor til at kontakte mig.

Har du spørgsmål vedrørende fragt og levering?

Har du spørgsmål eller brug for noget hjælp, så tøv ikke med at kontakte mig. Jeg sidder klar til at hjælpe dig. Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.
Derfor skal du vælge mig som din vinhandler
bottleCreated with Sketch.
Jeg er vinekspert

Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Fragt KUN 39,-

Altid fast lav fragt på kun 39,- direkte til nærmeste Pakkeshop.

pokalCreated with Sketch.
Bedst til prisen

Spar op til 70 % ift. andre danske webshops og butikker.

Levering til døren

Få leveret dine vin direkte til din privatadresse.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Valgfri adresse

Få leveret dagens vin til valgfri adresse.

Hele tiden nye vine

Kontakt mig gerne, hvis du har en forespørgsel på specielle vine

free-commercial-labelCreated with Sketch.
Få fri fragt!

Jeg giver fragten ved køb af 12 flasker eller 2.500 kr.

Personlig service

Når du har brug for hjælp står jeg altid 100% til rådighed med rådgivning.

Din kurv
Få GRATIS fragt ved køb af min. 12 flasker
Køb min. 12 flasker eller for 2.500,- og få gratis fragt. Bestiller du inden kl.14, sender jeg din ordre samme dag.