Vin der skaber oplevelser

Altid glade og tilfredse kunder

Du behøver ikke altid "prøve" dig frem

Er du træt af ikke at kunne finde den helt rigtige vin? At skulle bruge unødig lang tid hvergang du er ude at handle?
Hvis du skulle gå rundt med tanken om at få fat i en speciel vin, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, for at høre om det vil være muligt at skaffe denne vin hjem.

Trollevin forhandler både med private og erhvervsdrivende. 

TrolleVin.dk er startet for at du ikke altid skal ”prøve” dig frem i dit lokale supermarked, for at finde den vin, som du med stolthed vil servere for dine gæster. Jeg har selv været en af dem som ikke viste hvad jeg skulle kigge efter, for at finde en god flaske vin. Eller valgt en vin udfra en flot etiket. Derfor har jeg nu igennem 10 år selv været ude for at smage og tilegne mig viden omkring vin, og hvad der skal til, for at finde de helt rigtige vine. Derfor er det en garanti for dig, om at handle her hos Trollevin, så du ikke står i samme situation som jeg gjorde.

Hos Trollevin.dk vil du opleve at blive præsenteret for vine, som enten er fra en meget anerkendt vinproducent, eller vine som du allerede har hørt om, eller vine som får topkarakter i de forskellige magasiner, eller fra de bedste anmeldere verden over.

Trollevin er beliggende i det Midtjyske område, men kommer hellere end gerne på besøg hos restauranter eller lignende i hele landet, for at hjælpe med at præsentere jeres vinkort på den mest elegante og effektive måde. Jeg bruger tiden sammen med jer, til at få oplevelserne frem i lige nøjagtig jeres virksomhed. Mange virksomheds ejere har den holdning at de skal tjene 10-15 gange på at sælge en vin. Her er min filosofi at vende det lidt om, og rådgive dem til, at få flere kunder ind i restauranten, og give dem en oplevelse, så de bliver “små ambassadør” for restauranten når de fortæller om den fantastiske oplevelse de fik nede på jeres restaurant. Det gør samtidig at de helt sikkert kommer igen. Kunder tjekker alt ud især vin. Det er lyn hurtigt at scanne vin etiketten ind via Vivino, og se en pris. Hvis en kunde så kan se at de har betalt 995 kr. for en flaske god vin, men at vinen reelt koster 100 kr. så vil kunden føle sig snydt, og det er med til at kunden allerede fra starten har fået en dårligere oplevelse. Hvorimod hvis kunden kan se at vinen reelt koster 395 kr. så vil kunden tænke at det er en god og reel pris han har fået, og det er med til at gøre hele oplevelsen endnu bedre for kunden, og i sidste ende også for dig. 

Som sagt er der mange ting jeg kan være behjælpelig med at skrue på, ift. at få hele oplevelsen til at blive så fuldendt som muligt for kunden, og i sidste ende for jer. 

Jeg har lavet nogle videoer som fortæller lidt mere om Trollevin, og om spørgsmål der måtte trænge sig på. Dem finder du under tips og tricks, også under videoer. 

Nemt, overskueligt og tilfredsstillende

Værdierne er vigtige for Trollevin, og den personlige service er den jeg brænder for at give til jer. Jeg tror nemlig på, at den baner vejen for et godt samarbejde. 

Åbenhed for hinanden.
Synlighed for hinanden.
Ordentlighed for hinanden.
Ærlighed for hinanden.

Desuden vil jeg fokusere på at få små nystartet vinbønder frem i lyset, så du kan smage vine som du aldrig før har smagt. Med andre ord, så sparer du enormt meget tid og ikke mindst penge på, ikke at skulle lede efter dine vine, men i stedet for, kan du lade Trollevin.dk klare opgaven for dig.

Jeg elsker når noget er ligetil og simpelt. Derfor ønsker jeg at gøre svære og komplicerede valg nemmere for dig, og derfor er visionen klar.

Det skal være nemt, overskueligt og tilfredsstillende på en gang, og derfor arbejder jeg som rådgiver, pakkeri medarbejder, administrations medarbejder, direktør og ejer på en og samme gang. Det gør jeg af den simple årsag, at jeg ved, at der skal være styr på tingene, og alle detaljerne skal være på plads, for at kunne lykkedes med at drive en vellykket forretning. Derfor arbejder jeg hver eneste dag på, at kunne leve op til disse forventninger, for på den måde, at kunne yde dig personlig service.

Jeg har lavet nogle videoer som fortæller lidt mere om Trollevin, og om spørgsmål der måtte trænge sig på. Dem finder du under tips og tricks, også under videoer.

Derfor skal du vælge mig som din vinhandler
bottleCreated with Sketch.
Jeg er vinekspert

Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Fragt KUN 39,-

Altid fast lav fragt på kun 39,- direkte til nærmeste Pakkeshop.

pokalCreated with Sketch.
Bedst til prisen

Spar op til 70 % ift. andre danske webshops og butikker.

Levering til døren

Få leveret dine vin direkte til din privatadresse.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Valgfri adresse

Få leveret dagens vin til valgfri adresse.

Hele tiden nye vine

Kontakt mig gerne, hvis du har en forespørgsel på specielle vine

free-commercial-labelCreated with Sketch.
Få fri fragt!

Jeg giver fragten ved køb af 12 flasker eller 2.500 kr.

Personlig service

Når du har brug for hjælp står jeg altid 100% til rådighed med rådgivning.

Din kurv
Få GRATIS fragt ved køb af min. 12 flasker
Køb min. 12 flasker eller for 2.500,- og få gratis fragt. Bestiller du inden kl.14, sender jeg din ordre samme dag.