Vin til Danmarks skarpeste dagspris

Altid glade og tilfredse kunder

Du behøver ikke altid "prøve" dig frem

Jeg er rigtig god til at forhandle en god pris hjem på kvalitetsbevidste vine, og det vil altid komme dig til gode. Hvis du skulle gå rundt med tanken om at få fat i en speciel vin, skal du være mere end velkommen til at kontakte mig, for at høre om det vil være muligt at skaffe denne vin hjem.

TrolleVin.dk er startet for at du ikke altid skal ”prøve” dig frem i dit lokale supermarked, for at finde den vin, som du med stolthed vil servere for dine gæster. Jeg har selv været ude for at smage og finde de bedste vine til dig, og derfor vil du altid hos Trollevin.dk opleve at få vine, som enten er fra en meget anerkendt vinproducent, eller vine som du allerede har hørt om, eller vine som får topkarakter i de forskellige magasiner, eller fra de bedste anmeldere verden over.

Jeg er beliggende i det midtjyske område, nærmere bestemt omkring Herning – og ved derfor godt, hvad et godt tilbud er. Jeg har nogle store vinimportører bag mig, og det giver både mig og jer en stor sikkerhed i, at den vin som jeg sælger, lever op til de store krav der stilles til god kvalitetsbevidst vin. Du kommer til at se mange forskellige vine, alt fra helt almindelige hverdags vine, til kvalitetsbevidste vine og selvfølgelig de helt store ”dyre” vine, som mange anser for samleobjekter, og derfor vil der altid være meget stor efterspørgsel på disse vine, simpelthen fordi mængden af vin som kommer forbrugeren til gode, vil være meget begrænset.

Nemt, overskueligt og tilfredsstillende

Lige for at slå det fast endnu engang, så er min mission at kunne lave Danmarks skarpeste pris på nogle helt fantastiske vine, lige fra Hvidvine, Riesling, Rosevine, Rødvine og naturligvis Champagne.

Desuden vil jeg fokusere på at få små nystartet vinbønder frem i lyset, så du kan smage vine som du aldrig før har smagt. Med andre ord, så sparer du enormt meget tid og ikke mindst penge på, ikke at skulle lede efter dine vine, men i stedet for, kan du lade Trollevin.dk klare opgaven for dig.

Jeg elsker når noget er ligetil og simpelt. Derfor ønsker jeg at gøre svære og komplicerede valg nemmere for dig, og derfor er visionen klar. Det skal være nemt, overskueligt og tilfredsstillende på en gang, og derfor arbejder jeg som rådgiver, pakkeri medarbejder, administrations medarbejder, direktør og ejer på en og samme gang. Det gør jeg af den simple årsag, at jeg ved at der skal være styr på tingene, og alle detaljerne skal være på plads, for at kunne lykkedes at drive en vellykket forretning. Derfor arbejder jeg hver eneste dag på, at kunne leve op til disse forventninger, for på den måde, at kunne yde dig den bedste service, samt tilbyde dig den bedste vin, og selvfølgelig til Danmarks skarpeste pris.

Derfor skal du vælge mig som din vinhandler
bottleCreated with Sketch.
Jeg er vinekspert

Jeg er altid klar på en snak om god vin og rådgiver dig gerne.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Fragt KUN 39,-

Altid fast lav fragt på kun 39,- direkte til nærmeste Pakkeshop.

pokalCreated with Sketch.
Bedst til prisen

Spar op til 70 % ift. andre danske webshops og butikker.

Levering til døren

Få leveret dine vin direkte til din privatadresse.

shipping-fast-solidCreated with Sketch.
Valgfri adresse

Få leveret dagens vin til valgfri adresse.

Hele tiden nye vine

Kontakt mig gerne, hvis du har en forespørgsel på specielle vine

free-commercial-labelCreated with Sketch.
Få fri fragt!

Jeg giver fragten ved køb af 12 flasker eller 2.500 kr.

Personlig service

Når du har brug for hjælp står jeg altid 100% til rådighed med rådgivning.

Din kurv

Trollevin.dk
Nørretanderupvej 19H
7400 Herning

Telefon: 2667 0020
Email: info@trollevin.dk

Få GRATIS fragt ved køb af min. 12 flasker
Køb min. 12 flasker eller for 2.500,- og få gratis fragt. Bestiller du inden kl.14, sender jeg din ordre samme dag.